Ketotærte
Ketotærte (4-5 personer)
Tærtebund
400 g hakket kyllingkød
2 spsk taco krydderi
Tærteindhold
2 almindelige løg
2 fed hvidløg
1 rød peber
1 porre
3 spsk syltede jalapenos
3 æg
25 g Nurish plante "parmesan" (eller andet mærke)
100 g salsa usødet
salt og peber efter smag
Salat
1/4 spidskålshoved
4 små tomater
½ lille bananløg
2 spsk. peanuts
1 avocado
Olie, eddike
Fremgangsmåde
Stil ovnen på 200 grader.
Hak og snit grøntsagerne. Løg og jalapeños skal finthakkes.
Bland kødet med krydderi, salt og peber.
Fordel det i en smurt tærteform på 20.25 cm's diameter og tryk det godt op ad kanterne.
Pisk æg, "parmesan", de hakkede grøntsager, presset hvidløg og salsa sammen.
Hæld massen over kødet i tærteformen.
Forts...
Bag tærten i 25-30 minutter, eller til kødet er gennemstegt og æggemassen er stivnet.
Læg evt. staniol over tærten de sidste 10 minutter for at undgå at den bliver for mørk.
Hak spidskålen, skær tomaterne i mindre stykker og avocadoen i små tern.
Tilsæt en olie/eddike marinade
Hæld peanuts over
Server
Tilbage til Kost