Tomatsuppe med masser af smag

Ingredienser
150 g kalkunbacon
2 store løg
2 fed hvidløg
1 æble
½ tsk. timian
1 ds. tomater
5 store tomater i grove tern
1 rød peber
lidt chili (evt. tørret)
1-2 spsk balsamico
evt. ½ bouillonterning
Olivenolie
peber
Topping
Evt. sojapiskefløde eller sojafraiche
Frisk persille til pynt
Fremgangsmåde
Løg hakkes og svitses i lidt olie
De hakkede tomater på dåse hældes over
Klip kalkunbacon i 1-2 cm stykker og tilsæt sammen med grofthakket æble, tomat, chili, hvidløg og rød peber
Tilsæt timian, bouillonterning, balsamico og peber
Bring i kog og lad retten simre i ½ time.
Blendes til en grov suppe uden større klumper
Pyntes med persille og evt. soyaskum eller sojafraiche

Zannes tomatsuppe - tilrettet
Server suppen rygende varm. Kan evt. suppleres med lidt brød - gerne hjemmebagt.
Tip
Tilsæt ikke yderligere salt, da kalkunbacon tilfører det nødvendige