Eriks sauce
Eriks sauce
Eriks Hollandaise
Denne er fortrinlig til bagt/stegt laks.
For alle saucerne gælder, at det er en særdeles minimal mængde sukker de indeholder. Så det lever jeg med.
Ingredienser
Rapsolie, æggeblommer, citronjuice, vand, salt, eddike, krydderier, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), farvestof (betakaroten), smøraroma.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2950 kJ / 700 kcal
Fedt 79,0 g, heraf mættede fedtsyrer 6,4 g
Kulhydrat 0,4 g
heraf sukkerarter 0,1 g
Kostfibre 0 g
Protein 1,2 g
Salt 0,8 g
Eriks Bearnaise
Denne sauce er velegnet til stort set al slags kød og grøntsager.
Ingredienser
Rapsolie, æggeblommer, vand, eddike, salt, estragon, krydderier, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), farvestof (kurkumin), smøraroma.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 3050 kJ / 750 kcal
Fedt 79,0 g, heraf mættede fedtsyrer 6,0 g
Kulhydrat 0,5 g
heraf sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 1,4 g
Salt 0,8 g
Eriks Pebersauce
Herlig til fjerkræ, falafler mm. Har en smule større kulhydrat- og sukkerindhold end de to ander viste.
Ingredienser
Rapsolie, æggeblommer, vand, tomatpuré, salt, vineddike,malteddikepulver krydderier (sort peber, cayenne, hvid peber, rosepeber, chilli, hvidløg) sukker, løg, aroma konserveringsmiddel (E202, E211), krydderiextrakt.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 3000kJ / 700 kcal
Fedt 79 gr
Herfra mættede 6,3 gr
Kulhydrat 1,5 gr
Herfra sukkerarter 0,6 gr
Protein 1,3 gr
Salt 1,0 gr
Der findes endvidere disse dejlige sauce:
Trøffel Bearnaise
Chili Bearnaise