Jeg har Kræft
Diagnose
Hvad er kræft
Symptomer
Kræfttyper
Kræftformer
Undersøgelser
Second Opinion
Behandlinger
Beslutningen
Traditionelle Behandlinger - Oversigt
Bivirkninger Operation - Minimer
Alternative Behandlinger - Oversigt
Repurposed Drugs
Kosttilskud Grupperet
Ernæring og Kost
Livet med Kræft
Kost - Eksempler
Søvn
Følelser
Pårørende
Bevægelse med begrænsninger
Seksualitet og Intimitet
Bivirkninger Kemo - Minimer
Børn og Unge med Kræft
Yderligere Tiltag
Støtte
Praktiske Råd
Sociale relationer
Hjemmesider
Mine bedste råd
Sociale Grupper
Derfor vil jeg leve
Worst case
Litteratur
Indhold, emne
Min Historie
Opbyggelige historier og kritiske røster
Formål
Evidens vs. Erfaring
Om
Blog
English version
English
Jeg har Kræft
Diagnose
Hvad er kræft
Symptomer
Kræfttyper
Kræftformer
Undersøgelser
Second Opinion
Behandlinger
Beslutningen
Traditionelle Behandlinger - Oversigt
Bivirkninger Operation - Minimer
Alternative Behandlinger - Oversigt
Repurposed Drugs
Kosttilskud Grupperet
Ernæring og Kost
Livet med Kræft
Kost - Eksempler
Søvn
Følelser
Pårørende
Bevægelse med begrænsninger
Seksualitet og Intimitet
Bivirkninger Kemo - Minimer
Børn og Unge med Kræft
Yderligere Tiltag
Støtte
Praktiske Råd
Sociale relationer
Hjemmesider
Mine bedste råd
Sociale Grupper
Derfor vil jeg leve
Worst case
Litteratur
Indhold, emne
Min Historie
Opbyggelige historier og kritiske røster
Formål
Evidens vs. Erfaring
Om
Blog
English version
English
Boller - glutenfri og veganske
Boller - glutenfri og veganske
Ingredienser (10-12 stk)
5 dl Vand, lunkent
1-2 tsk. tørgær
3 spsk Olivenolie
2 tsk Salt
20 gr Profiber
150 gr Havregryn
100 gr Boghvedemel
150 gr Fuldkornsrismel
2 spsk Græskarkerner
1 spsk Sesamfrø
Lidt olie til pensling
evt. 1 tsk. nigellafrø
Forts...
Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål (undtagen kernerne)
Tilsæt vand og olie
Ælt til homogen masse
Tilsæt kernerne
Lad hvile i 20 minutter
Brug en fugtet spiseske til at tage dejen op i mindre stykker, der formes hurtigt og let med fugtede hænder
Tænd ovnen på 190 grade
Bollerne skal nu efterhæve i 20 minutter
Bag bollerne i 20-25 minutter ved 190 grader varmluft.
Lad dem hvile lidt på en rist når de er færdige
Tilbage til
Kost
Denne hjemmeside for kræftramte og pårørende er oprettet og holdes ajour frivilligt og uden beregning af Hanne Kjær Uhlig, sygeplejerske
Der kan ikke uden aftale doneres penge til driften af
Jeg har Kræft