Jeg har KræftEnglish
Jeg har Kræft
English

Boller - glutenfri og veganske

Boller - glutenfri og veganske

Ingredienser (10-12 stk)

  • 5 dl Vand, lunkent
  • 1-2 tsk. tørgær
  • 3 spsk Olivenolie
  • 2 tsk Salt
  • 20 gr Profiber
  • 150 gr Havregryn
  • 100 gr Boghvedemel
  • 150 gr Fuldkornsrismel
  • 2 spsk Græskarkerner
  • 1 spsk Sesamfrø
  • Lidt olie til pensling
  • evt. 1 tsk. nigellafrø
  • Forts...

    Fremgangsmåde

  • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål (undtagen kernerne)
  • Tilsæt vand og olie
    • Ælt til homogen masse
  • Tilsæt kernerne
  • Lad hvile i 20 minutter
  • Brug en fugtet spiseske til at tage dejen op i mindre stykker, der formes hurtigt og let med fugtede hænder
  • Tænd ovnen på 190 grade
  • Bollerne skal nu efterhæve i 20 minutter
  • Bag bollerne i 20-25 minutter ved 190 grader varmluft.
  • Lad dem hvile lidt på en rist når de er færdige
  • Tilbage til Kost

    • Denne informationsside for kræftramte og pårørende er oprettet og holdes ajour frivilligt og uden beregning af Hanne Kjær Uhlig, sygeplejerske
    • Der kan ikke uden aftale doneres penge til driften af Jeg har Kræft