Diagnose
Behandlinger
Beslutningen
Traditionelle Behandlinger
Alternative Behandlinger
Repurposed Drugs
Kosttilskud Grupperet efter virkning
Ernæring og Kost ved kræft
FAQ
Livet med Kræft
Bivirkninger Kemo - Minimer
Støtte ved kræft
Min Historie
Om - Kontakt
Opbyggelige historier og kritiske røster
Nyeste
Indhold
Indhold, emne
English
Diagnose
Behandlinger
Beslutningen
Traditionelle Behandlinger
Alternative Behandlinger
Repurposed Drugs
Kosttilskud Grupperet efter virkning
Ernæring og Kost ved kræft
FAQ
Livet med Kræft
Bivirkninger Kemo - Minimer
Støtte ved kræft
Min Historie
Om - Kontakt
Opbyggelige historier og kritiske røster
Nyeste
Indhold
Indhold, emne
English
Boller - glutenfri og veganske
Boller - glutenfri og veganske
Ingredienser (10-12 stk)
5 dl Vand, lunkent
1-2 tsk. tørgær
3 spsk Olivenolie
2 tsk Salt
20 gr Profiber
150 gr Havregryn
100 gr Boghvedemel
150 gr Fuldkornsrismel
2 spsk Græskarkerner
1 spsk Sesamfrø
Lidt olie til pensling
evt. 1 tsk. nigellafrø
Forts...
Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål (undtagen kernerne)
Tilsæt vand og olie
Ælt til homogen masse
Tilsæt kernerne
Lad hvile i 20 minutter
Brug en fugtet spiseske til at tage dejen op i mindre stykker, der formes hurtigt og let med fugtede hænder
Tænd ovnen på 190 grade
Bollerne skal nu efterhæve i 20 minutter
Bag bollerne i 20-25 minutter ved 190 grader varmluft.
Lad dem hvile lidt på en rist når de er færdige
Tilbage til
Kost
Denne informationsside for kræftramte og pårørende er oprettet og holdes ajour frivilligt og uden beregning af Hanne Kjær Uhlig, sygeplejerske
Der kan ikke uden aftale doneres penge til driften af
Jeg har Kræft
Bliv medlem af fb-gruppen:
Jeg har Kræft